CSAKNEKEDKISLÁNY

Vendég: L.A. Suzi
CSAKNEKEDKISLÁNY - Budapest Park
2024.  június 22. szombatKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Június 22-én a Csaknekedkislány hajója kiköt a Budapest Park partjainál. Megmutatja a szárazföldi patkányoknak, mitől is perdül táncra az a bizonyos falábú nő!  Az estét az L.A. Suzi nyitja.

 

Az este tervezett menetrendje:

 

18:00 - Kapunyitás

18:50 - L.A. Suzi

20:10 - CSNK

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

 

Bulik 22:00 órától:

Budapest Pride RAINBOW PARTY - Ahol önmagad lehetsz

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

  • Early bird (1000 db): 4 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Limitált elővét (2024.06.16-ig): 5 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Normál ár: 6 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jegyek

  • Mastercard (bal) első terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Mastercard (bal) középső terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Hoppá (jobb) középső terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Raiffeisen Yelloo Terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/hu/events/csaknekedkislany-20240622

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!