Take That // This Life Under The Stars – European Tour

support: FLM, ALFIE CASTLEY
Take That - Budapest Park
2024.  július 3. szerdaKapunyitás 18:00 Nemzetközi koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Több mint harminc évet vártunk rá, és végre elérkezett az idő: Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That először Magyarországon! Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen 2024. július 3-án veszi be a Budapest Park színpadát, és nem csak az elmúlt három évtized olyan ikonikus slágereit hozzák magukkal, mint a Back For Good, a Shine vagy Rule The World, de novemberben megjelenő vadonatúj, This Life című lemezük dalait is bemutatják élőben a hazai közönségnek.


Az este tervezett menetrendje: 
18:00 - Kapunyitás
18:10 - Alfie Castley
19:00 - FLM
20:20 - Take That
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.It's been over thirty years, but the time has finally come: one of the UK's most popular boy bands, Take That, in Hungary for the first time! Gary Barlow, Howard Donald and Mark Owen will perform at Budapest Park on 3 July 2024, and will not only bring iconic hits from the last three decades such as Back For Good, Shine and Rule The World, but will also show us some new songs from their latest album called This Life, scheduled to be released in November.

 

Éjszakai bulik 22:00 órától:

✸ Nagytánctér: Super 80's Party #80's

✸ Dzsungel: Take That after show party with Howard Donald dj set #electronic 

Bővebben

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!