MAGNA CUM LAUDE

Vendég: Roy és Ádám Trió
Magna Cum Laude - Budapest Park
2019.  augusztus 9. péntekKapunyitás 18:00 Koncertek - Nagyszínpad Elmúlt esemény

Koncert infó

Az idén húszéves jubileumát ünneplő MAGNA CUM LAUDE azon kevés hazai formációk egyike, akik mind a szakma elismerését, mind a közönség feltétlen szeretetét kivívták maguknak.
 
Jó néhány Fonogram-díjjal és számtalan nagysikerű koncerttel (kluboktól kezdve az összes fontosabb fesztiválon át egészen arénákig) a hátuk mögött Mező Misi és csapata időről időre bizonyítja, hogy még mindig a hazai popszínpadok egyik legszínesebb zenekaráról szól.
 
Olyan örökbecsű, soha el nem kopó slágerekkel, mint a Színezd újra, a Pálinka Dal vagy a Vidéki sanzon persze nehéz lenne mellé lőni.
 
Augusztus 9-én a hangulatot tehát a Magna Cum Laude szállítja a Budapest Parkba!
Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/magna-cum-laude-20190809

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!