Pogány Induló x Ekhoe

support: Ótvar Pestis, 2ROO
Pogány Induló x Ekhoe - Budapest Park
2024.  június 26. szerdaKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Pogány Induló és Ekhoe közös kislemezen dolgozik, amit nyáron a Budapest Parkban készülnek bemutatni. 
Reméljük nagyok az elvárások, mert emeljük a lécet! 
06.26. Budapest Park! Ott t! 
 
Az este tervezett menetrendje:
 
18:00 - Kapunyitás
18:00 - Cadik
18:40 - 2roo
19:10 - Ótvar Pestis
20:00 - Pogány Induló x Ekhoe koncert 
 
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.
 
Bulik 22:00 órától:
✸ Nagytánctér: Base FM Party w/ Breda Bia, Revolution, Venom #hiphop #rap #rnb
✸ Dzsungel: Wavy w/ Chris Villon, Dom Beats, Dan Pinto, don C, Silksilver #hiphop
✸ Unicum Retro Kert: Habparty w/ Thomas #retro #80's #90's #00's 
✸ Hoppá: The Sauce - OTL after
 
 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/pogany-indulo-ekhoe-20240626

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!