KFT + PUF

KFT + PUF - Budapest Park
2024.  június 20. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

KFT + PUF 💡 több mint 40 év után először koncertezik együtt a két legendás zenekar I 06.20. I Budapest Park 💫 

A KFT együttes a nyolcvanas évek legsikeresebb hazai újhullámos zenekara. Van-e olyan zenerajongó, aki az Afrikát, a Balatoni nyarat, a Siker, pénz, csillogást vagy a Bábu vagyot még ne hallotta volna?! Június 20-án közös koncertet ad a KFT a Budapest Parkban a Pál Utcai Fiúkkal. A zenekarral fellép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls énekes trió is.

 

Az idei PUF koncertek közül minden bizonnyal az a júniusi Budapest parkos koncert lesz a legfontosabb. Ahogy ők fogalmaznak:

“A KFT koncertjei nekünk mindig élményszámba mentek, mivel nem csak a szöveg és zene volt más, mint amiket előtte megszoktunk, hanem az előadásmódjuk is. Mindig történt valami érdekes dolog a koncertjeiken, legyen az színház, tánc, vagy egyéb performansz, és akkor még nem is beszéltünk Laár András zseniális konferálásairól. Mindenképpen elmondhatjuk, hogy afféle példaképek lettek nekünk, hogy miként lehet egy koncerten többet, jobbat adni a közönségnek.”

Az esemény igazi szenzáció, hiszen a PUF és a KFT több mint 40 éves pályafutása során még soha nem játszott együtt! Június 20-án tehát egy zenetörténeti pillanatnak, és természetesen két kiváló koncertnek lehet szem-és fültanúi!

Bővebben

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét (2500 db)

  • 6 999 Ft
+280 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft
+480 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft
+480 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft
+480 Ft kezelési költség
Raiffeisen Yelloo Terasz
Normál ár
  • 11 999 Ft
+480 Ft kezelési költség
Display Lounge by bp - kizárólag 15 főre
Normál ár
  • 224 985 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!