20 Years of Parov Stelar

20 Years of Parov Stelar - Budapest Park
2024.  augusztus 16. péntekKapunyitás 18:00 Nemzetközi koncertek Jegyek

Koncert infó

Parov Stelar (eredeti nevén Marcus Fuereder) világszerte Ausztria egyik legnépszerűbb előadója, aki bárhol jár a világban, a közönséget egyszerűen megbabonázza a jazz, a house, a swing és az elektronikus zene utánozhatatlan fúziójával, melyet élőben ráadásul egy héttagú zenekar segítségével varázsol a színpadra. Nem titok, hogy a hazai koncert-és fesztiválközönség nagy kedvence, így tavalyi, közel telt házas Parkos koncertje után most pályafutása huszadik évfordulóját ünnepli ugyanitt augusztus 16-án, és garantáltan a nyár egyik legforróbb estéjét varázsolja Budapestre.


Parov Stelar (aka Marcus Fuereder) is one of Austria’s internationally most successful artists who mesmerizes audiences with his unique fusion of jazz, house, swing and electro, featuring a 7-piece full live band. It’s no secret that he’s a concert and festival favourite in Hungary, so after his almost sold out show at Budapest Park last year he’s returning to the venue with his 20th anniversary show, guaranteeing one of the hottest nights of this summer!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Limitált elővét (4000 db): 13 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Normál ár: 16 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard (bal) első terasz: 34 999 Ft
 • Mastercard (bal) középső terasz: 34 999 Ft
 • Hoppá (jobb) középső terasz: 34 999 Ft
 • Raiffeisen Yelloo Terasz: 34 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/20-years-of-parov-stelar-20240816

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Normál ár

 • 16 999 Ft
+680 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
+1 400 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
+1 400 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
+1 400 Ft kezelési költség
Raiffeisen Yelloo Terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
+1 400 Ft kezelési költség

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!