3 ÉVES A LITHIUM NIGHT

LITHIUM NIGHT - Budapest Park
2018.  július 13. péntekKapunyitás 21:00 Bulik - Küzdőtér Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

Nincs is mit hozzáfűzni. 3 évesek lettünk.
Jöhet a nagy szülinapi buli!
Ezen a pénteken még koncert sem lesz a Parkban - így már este 9-kor el tudjuk kezdeni a gigabulit - hol máshol, mint a nagy tánctéren, mely reméljük még kicsi is lesz ezen az estén. :)
A felsorolt előadók a nagy kedvenceink - mindegyiktől min 2-3 szám tuti lesz az este folyamán, de inkább több.
Azért persze számkérés jöhet most is itt az eventben - hisz kb dupla annyi időt tudunk játszani, mint máskor.
Green Day / Nirvana / Linkin Park / Fall Out Boy / Red Hot Chili Peppers / System Of A Down / My Chemical Romance / Panic! At The Disco / Papa Roach / Rise Against / Hollywood Undead / Billy Talent / Slipknot / Bring Me The Horizon / Rage Against The Machine / Avenged Sevenfold / A Day To Remember / etc. 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/3-eves-a-lithium-night-20180713

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.