Juanes After with Sláger DJ!

Ingyenes belépés az esti koncertjeggyel.Elmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
JUANES - Budapest Park
22.július2019hétfő
Kapunyitás
18:00
JUANES AFTER WITH SLÁGER DJ - Budapest Park
22.július2019hétfő 22:00
Thirty Seconds To Mars - Budapest Park
23.július2019kedd
Kapunyitás
18:00

THIRTY SECONDS TO MARS

< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A bulira minden jegy elkelt.

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

További infó

Egy este, két DJ, a 90-es évek és a millennium himnuszai a Juanes Afteren a Sláger DJ-vel!

A lemezek mögött a funky hazai helytartója, az ízig-vérig rádiós, Whiteboy, és a 90-es évek slágergyárosa, az egykori FLM duó tagja, a világhírű Shane 54 produkció atyja: Császár Előd!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/Juanes-after-with-slager-dj-20190722

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.