A Carson Coma Bemutatja: 09.01. / Budapest Park /

Carson Coma - Budapest Park
2023.  szeptember 1. péntekKapunyitás 16:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

❗FONTOS INFORMÁCIÓ❗

 A pénteki (09.01.) koncerten (mint minden eseményünkön) 16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt. A meghatalmazást a honlapunkon megtaláljátok: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#kiskoru-belepes

 A 16 és 18 év közöttiek szülőjük vagy gondviselőjük által aláírt nyilatkozattal vehetnek részt.

A nyilatkozatot a honlapunkon találjátok: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#kiskoru-belepes 

❗Kérjük, hogy kitöltött, aláírt meghatalmazással/nyilatkozattal érkezzetek a helyszínre, ahol a 18 éven aluli vendégeinknek külön beléptető sort tartunk fent!

 Ha koncertre jössz, szeretnénk tájékoztatni, hogy a Park területén 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak. Hogy 23 óráig a koncerten résztvevő kiskorú vendégeink elhagyják a Park területét, az őket kísérő nagykorú felelőssége.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a 22:00-kor kezdődő bulijaink 18 éven felül látogathatók! 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba.

A fenti szabály alól kivétel, ha 16-18 év közötti vendégünk szülői kísérettel vesz részt az eseményen.


Az esemény a Mastercard támogatásával valósul meg.

Carson Coma fesztivál?! A júniusi 15-i teltházas koncert után újra Carson Coma a Budapest Parkban, ezúttal egy egészen új koncepcióval.

 

A Carson Coma bemutatja: minifesztivál néhány kedvenc magyar előadónk társaságában, két színpadon, a végén egy klasszik másfél órás cc koncerttel, az elmúlt négy lemez, köztük az IV dalaiból is válogatva

Bővebben


Az este tervezett menetrendje:

 

16:00 - Kapunyitás

 

Dzsungel:

16:10 - Hegedűs Józsi

17:10 -  kisbetűs ünnepnapok

18:10 - Nagy Emma Quintet

19:30 - Dé:Nash

 

Nagyszínpad:

16:40 - Hakumba

17:40 - HOCUSPONY

18:40 - Mordäi

20:10 - Carson Coma

 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

 

A koncertek után Tesco Discoval és Moonbase Patel Discoval folytatódik az este.

 

👆 Ha megszabadulnál felesleges jegyedtől, a TicketSwap rendszerét ajánljuk, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során!

https://www.ticketswap.com/

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Küzdőtér

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!