A nagy szezonnyitó party

A nagy szezonnyitó party - Budapest Park
2022.  április 21. csütörtökKapunyitás 22:00 Afterparty Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

Megjelent a Park Backstage könyv! Koncertjegyed mellé most kedvezményes áron vásárolhatod meg!

További infó

Jöhet egy kapunyitó bulika? Ünnepeld velünk a Budapest Park 11. évadának startját április 21-én Dzsúdló koncertje után! 3, 2, 1... valóság kint, hello Park!
A nagy szezonnyitó afterparty by DJ Endy & DJ Jam-I
Start: 22h
 
✦ Nagytánctér: DJ Endy #parkházibuli #hiphop #rnb
✦ Dzsungel: DJ Jam-I #newschool #hiphop
 
Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik
Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/a-nagy-szezonnyito-party-20220421

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Ticketswap) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

23.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. Meghatalmazás, illetve nyilatkozat sablonok: budapestpark.hu/pages/gyik#kiskoru-belepes