AFTERPARTY 06.24. – LITHIUM NIGHT ✦ STRANGER SYNTHS ✦ TÜPTÜRÜP ✦ LUDUS

AFTERPARTY 06.24. – LITHIUM NIGHT ✦ STRANGER SYNTHS ✦ TÜPTÜRÜP ✦ LUDUS - Budapest Park
2022.  június 24. péntekKapunyitás 22:00 Bulik Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

Az esti koncert után ezúttal is több tánctéren várunk titeket afterpartykkal, amelyekre az aznapi koncertjegyetekkel ingyenes a belépés!

✦ Nagytánctér: Lithium Night #alter https://fb.me/e/1bomzaoLM

✦ Dzsungel: Stranger Synths #synthpop https://fb.me/e/5dRNRpF6C

✦ Retrokert: Tüptürüp w/ Dj George #retro 

✦ Hoppá: Ludus #queer

 

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/afterparty-06-24-stranger-synths-lithium-night-20220624

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

23.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.