Áron András Apey

Elmúlt esemény

Akusztik

Részletek

Esti koncert
Dumaszínház All Stars - Budapest Park
28.június2020vasárnap
Kapunyitás
20:30
Áron András Apey - Budapest Park
29.június2020hétfő
Kapunyitás
19:30
Dumaszínház - Péterek Éjszakája - Budapest Park
30.június2020kedd
Kapunyitás
20:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

 

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Hozd magaddal Mastercard kártyádat, mert a helyszínen további kedvezmények várnak!

Koncert infó

Nagyon vártuk már ezt a pillanatot: hatalmas örömmel és izgatottsággal jelentjük be, hogy újra élőzene csendül fel a Parkban! 

 

Kevés olyan sokoldalú dalszerző van, aki egyszerre több műfajban, önazonosan, egyedi saját hanggal és hiteles üzenettel megállja a helyét. Áron ‘Apey’ Andris (LAZARVS, Apey & The Pea, Trillion, ex-Neck Sprain, ex-Grand Mexican Warlock) pontosan ilyen - szólóban is inspirálóan bátor őszinteség jellemzi önmagáról és világnézetéről. Az Artisjus-díjas dalszerző intim műsorával már nem csak a hazai helyszíneket, de többek közt a berlini Lollapalooza fesztivál és a holland Eurosonic színpadait is meghódította, nemrégiben pedig Blue Veins című negyedik nagylemezével jelentkezett.

 

Figyelem! Az előírásoknak megfelelően a koncertre csak korlátozott számban kaphatóak jegyek - érdemes időben lecsapni rájuk!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/aron-andras-apey-20200629

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb

Nézd meg videójukat

Hallgasd őket

A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.