Bagossy Brothers Company

support: Heavy Brains
Bagossy Brothers Company - Budapest Park
2024.  május 4. szombatKapunyitás 17:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

 

Az este tervezett menetrendje:

17:00 - Kapunyitás
18:50 - Heavy Brains
19:50 - Bagossy Brothers Company
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

 

A Bagossy Brothers Company 2023-ban ünnepelte tizedik születésnapját, és a szép kerek évforduló alkalmából nem is egy, hanem rögtön két lemezzel örvendeztették meg rajongóikat. A gyergyószentmiklósi zenekar először az Angyalok a Parkolóban című albummal rukkolt elő, majd egy igazi karácsonyi lemezt is megjelentettek Ünnep néven. És ha mindez nem lenne elég, eddigi lenyűgöző életművüket egy egész estés mozifilmben foglalták össze, amely a 10 éve úton címet kapta. A formáció évek óta a Kárpát-medencei magyarság egyik legszerethetőbb és legnépszerűbb zenekara, akik évről évre telt házas koncertet adnak a Budapest Parkban. Május 4-én tehát újból szívmelengető dalaikkal és gigantikus slágereikkel töltik meg a koncerthelyszínt. 

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/bagossy-brothers-company-20240504

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!