Beton.Hofi: II. Országos Citromale Gang Találkozó

Vendégek: SAIID / GYURIS / SISI / NKS / ESSEMM / VZS / LIL FRAKK / CO LEE / MIKEE MYKANIC / CADIC / ONE-AB / SLOW VILLAGE / KILLAKIKITT
Beton.Hofi: II. Országos Citromale Gang Találkozó - Budapest Park
2023.  szeptember 21. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
18:00 - Cadik
18:50 - Citromale Gang Showcase
20:20 - Beton.Hofi

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak

II. CITROMALE GANG TALÁLKOZÓ a Parkban.
 
Jó lenne újra együtt, bár csak pár napja voltunk. Ez most komoly találkozó lesz, lógás, szórakázgatás kicsit na… töltődni mert nagyon kell. Ugyanaz mint tavaly, csak más illetve valamikor 1 évben 1-szer hadd fújassuk fel a nagy bagirafejet.
Szeretettel várunk minden tagot, nem tagot, citronyelest.
 
Üdvözlettel, Ádám

Az este vendég fellépői: SAIID / GYURIS / SISI / NKS / ESSEMM / VZS / LIL FRAKK / CO LEE / MIKEE MYKANIC / CADIC / ONE-AB / SLOW VILLAGE / KILLAKIKITT
Bővebben

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!