Budapest Bár

Budapest Bár - Budapest Park
2024.  július 4. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

 

A Budapest Bár az elmúlt több mint 15 évben a hazai zenei paletta igazi színfoltjává vált. A népszerű dalokat cigányzenei feldolgozásaira alapuló, de rengeteg stíluson átívelő műsoruk egyik legnagyobb különlegessége, hogy a zenekarban a kitűnő zenészek mellett sorra bukkannak fel a magyar pop-rock kultikus énekesei, bővebben itt olvashatsz róluk. Immáron hagyománnyá vált, hogy a Budapest Bár összes tagja egyetlen alkalommal, a Budapest Park színpadán gyűlik össze - ezúttal július 4-én láthatjuk őket!

 

A koncerten fellép:

Farkas Róbert

Farkas Richárd

Ökrös Károly

Kisvári Bence

Ürmös Sándor

Behumi Dóri

Ferenczi Bora

Ferenczi György

Frenk

Keleti András

Kiss Tibor

Kollár - Klemencz László

Lovasi András

Mező Misi

Németh Juci

Rutkai Bori

Szűcs Krisztián

Tóth Vera

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Erre a koncertre minden lounge és skybox elkelt.

 

Küzdőtér

 • Limitált elővét (1000 db): 7 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Normál ár: 9 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard (bal) első terasz: 14 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard (bal) középső terasz: 14 999 Ft
 • Hoppá (jobb) középső terasz: 14 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/budapest-bar-20240704

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Normál ár

 • 9 999 Ft
+400 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
 • 14 999 Ft
+600 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
 • 14 999 Ft
+600 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
 • 14 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!