Deck Attack - Thievery Corporation After

Ingyenes belépés az esti koncertjeggyelElmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
Thievery Corporation - Budapest Park
30.június2019vasárnap
Kapunyitás
18:00
DECK ATTACK - Budapest Park
30.június2019vasárnap 22:00
Flogging Molly - Budapest Park
3.július2019szerda
Kapunyitás
18:00

FLOGGING MOLLY

< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Hozd magaddal Mastercard kártyádat, mert a helyszínen további kedvezmények várnak!

További infó

Szinte hihetetlen, hogy kb. 20 évvel ezelőtt vásároltuk meg az első Thievery Corporation lemezeket. Mint ahogy az is, hogy embereink a rendkívül gyorsan változó elektronikus zenei világban ennyi idő után is komoly tényezőnek számítanak. Az egyik sok évvel ezelőtti bécsi fellépésük - amire kisebb csodálk árrán jutottunk be, miközben minimum ezer ember rekedt a Flex falain kívül - életünk legmeghatározóbb koncertélményei közé tartozik.Szinte hihetetlen, hogy kb. 20 évnyi várakozás után június 30-án lehetőségünk lesz a T. C. után zenélni...

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Az első 500 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját egy ajándék welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé, ezért érdemes időben érkezni!

A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/deck-attack-20190630

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb