Dropkick Murphys

support: Shame, Grade 2
Dropkick Murphys - Budapest Park
2024.  június 11. keddKapunyitás 17:45 Nemzetközi koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje:

17:45 - Kapunyitás
18:10- Grade 2
18:50 - Shame
20:10 - Dropkick Murphys
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

 

 

A huszonnyolc éves pályafutással a háta mögött még mindig az újdonságokat kutató Dropkick Murphys kelta gyökerekkel átszőtt punk rock zenéje élőben még vadabb, mint amire számítanánk. Az évtizedek óta termékeny csapat összesen tizenkét stúdióalbummal büszkélkedhet, ebből négy egymást követő lemezük (Going Out In Style, Signed and Sealed in Blood, 11 Short Stories Of Pain & Glory, Turn Up That Dial) a Billboard albumlistájának top 10-ében debütált, csak úgy, mint a 2005-ben megjelent The Warrior’s Code. Utóbbi egyébként aranylemez is lett, ami nem csoda, hiszen ezen szerepel a közel dupla-platina minősítést elért közönségkedvenc klasszikus, az I’m Shipping Up To Boston című dal is, ami nem mellesleg Martin Scorsese Oscar-díjas filmjében, A téglában is felcsendült. Június 11-én szinte napra pontosan 10 év után újra a Budapest Parkban állnak színpadra.

 

Bulik 22:00 órától:

✸ Nagytánctér: Irish Punk Party  - DJ ENDY #punk, rock, ír rock

Bővebben

 

After twenty-eight years Dropkick Murphys is still exploring new things, and their Celtic-infused punk rock is even wilder live than you'd expect. Their celebrated discography includes four consecutive Billboard top 10 album debuts (Going Out In Style, Signed and Sealed in Blood, 11 Short Stories Of Pain & Glory, Turn Up That Dial), along with 2005’s gold-selling The Warrior’s Code featuring the near double platinum classic “I’m Shipping Up To Boston.” This song was also featured in Martin Scorsese’s Academy Award winning The Departed. On June 11 almost exactly ten years after their legendary gig at Budapest Park they’re returning to this venue.

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!