Dropkick Murphys

Dropkick Murphys - Budapest Park
2024.  június 11. keddKapunyitás 18:00 Nemzetközi koncertek Jegyek

Koncert infó

A huszonnyolc éves pályafutással a háta mögött még mindig az újdonságokat kutató Dropkick Murphys kelta gyökerekkel átszőtt punk rock zenéje élőben még vadabb, mint amire számítanánk. Az évtizedek óta termékeny csapat összesen tizenkét stúdióalbummal büszkélkedhet, ebből négy egymást követő lemezük (Going Out In Style, Signed and Sealed in Blood, 11 Short Stories Of Pain & Glory, Turn Up That Dial) a Billboard albumlistájának top 10-ében debütált, csak úgy, mint a 2005-ben megjelent The Warrior’s Code. Utóbbi egyébként aranylemez is lett, ami nem csoda, hiszen ezen szerepel a közel dupla-platina minősítést elért közönségkedvenc klasszikus, az I’m Shipping Up To Boston című dal is, ami nem mellesleg Martin Scorsese Oscar-díjas filmjében, A téglában is felcsendült. Június 11-én szinte napra pontosan 10 év után újra a Budapest Parkban állnak színpadra.

After twenty-eight years Dropkick Murphys is still exploring new things, and their Celtic-infused punk rock is even wilder live than you'd expect. Their celebrated discography includes four consecutive Billboard top 10 album debuts (Going Out In Style, Signed and Sealed in Blood, 11 Short Stories Of Pain & Glory, Turn Up That Dial), along with 2005’s gold-selling The Warrior’s Code featuring the near double platinum classic “I’m Shipping Up To Boston.” This song was also featured in Martin Scorsese’s Academy Award winning The Departed. On June 11 almost exactly ten years after their legendary gig at Budapest Park they’re returning to this venue.

Bővebben

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 4%, 40 000 Ft kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét (2000 db)
  • 13 999 Ft
+560 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
  • 19 999 Ft
+800 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
  • 19 999 Ft
+800 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
  • 19 999 Ft
+800 Ft kezelési költség
Raiffeisen Yelloo Terasz
Normál ár
  • 19 999 Ft
+800 Ft kezelési költség
Display Lounge by bp - kizárólag 15 főre
Normál ár
  • 449 985 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!