ESTI KORNÉL - ITT MARADTAM A BUDAPEST PARKBAN

Esti Kornél - Budapest Park
2024.  május 9. csütörtökKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

🌘 Itt maradtam a Budapest Parkban 🌒 

 

Az este tervezett menetrendje:
18:00 - Kapunyitás
18:40 - Bodor Áron: A csendesebb részem
19:00 - Lázár tesók
19:30 - Rühös Foxi
20:10 - Esti Kornél
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

 

Vendégek:  

✨ Lázár tesók

✨ Bodor Áron: A csendesebb részem

✨ Rühös Foxi

 

Az Esti Kornél történetének első minifesztiválja május 9-én a Budapest Parkban. Tartsatok velünk az egészestés programon, aztán maradjunk ott együtt az éjszakában is!

 

100 perces, „rendes” zúzós, együtt üvöltős koncerttel készülünk, ahol pár dal erejéig megidézzük az ’Itt maradtam az Éjszakában’ lemez hangulatát, komolyzenei kísérettel és különleges látvánnyal.

 

A programot egy rejtélyes vendégprodukció nyitja, de vajon kiket és mit takar a Nappali Kornél All Stars? Hamarosan ez is kiderül. A helyetekben most nem késnénk az előzenekarról.

 

És nem vicceltünk a címmel, tényleg ott maradunk a Budapest Parkban, meg az éjszakában, a koncert után ugyanis egészen éjjelig az Esti Kornél tagjai váltják majd egymást DJ-pult mögött. Késő esti közönségtalálkozó? Bármi lehet!

 

Csapjatok le a jegyetekre és hagyjátok kint a valóságot! Gondoskodunk róla, hogy ne is akarjatok visszamenni.

 

 

Bővebben

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!