Fábián Juli Utcabál

Fábián Juli Utcabál - Budapest Park
2023.  július 9. vasárnapKapunyitás 16:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje: 

16:00 - Kapunyitás

16:00 - Dobosok, táncosok, utcazenészek és Dj Izil biztosítja az igazi utcabál hangulatot

19:25 - Random Trip koncert 

21:15 - Dj Izil 

 

A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.


Fábián Juli nagy hatással volt a magyar jazz- és popzenére. Az énekesnő számos műfajban és formációban énekelt, különleges alt hangja és sajátos énektechnikája hamar ikonikussá tette a zenei életben. Az énekesnő életében többször is állt a Budapest Park színpadán, ezért is tartjuk fontosnak, hogy emlékét megőrizzük. Halálának 5. évfordulója alkalmából december 16-án a Park elénk eső részét átnevezzük Fábián Juli térre, július 9-én pedig a születésnapja alkalmából egy Utcabált is rendezünk a Budapest Parkban. 🤍 

 

A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. A helyszínen és a regisztráció mellett is lesz lehetőségetek adományozni a Fábián Juli Emlékalapítványnak. Ezzel olyan zenészeket és zeneipari háttérmunkásokat támogattok, akik hosszan tartó betegségük miatt nem tudnak dolgozni. 🙏

A regisztráció során egyszerre maximum 4 db jegyet tudtok a kosárba helyezni, adományból (2000 Ft) pedig egyszerre maximum 10 db-ot.

Bővebben

Rengeteg meglepetéssel és egy 2 órás Random Trip koncerttel tisztelgünk Juli emléke előtt.

 

Akik biztos ott lesznek:

▶︎ SENA (Irie Maffia) - ének

▶︎ Tóth Vera - ének

▶︎ Péterffy Lili (Lelle) - ének

▶︎ Zentai Márk (Mörk) - ének

▶︎ Saiid (Akkezdetphia) - rap

▶︎ MC KEMON (Irie Maffia) - rap

▶︎ Mihály Borbély Music (Vujicsics) - szaxofon

▶︎ Cséry Zoltán (Pápai Joci) - billentyű

▶︎ Udvarhelyi Gábor - gitár

▶︎ Bata István - basszusgitár

▶︎ Gábor Andor 'UFO' (Aranyakkord) - ütőhangszerek

▶︎ DJ Q-Cee - lemezjátszó, beatbox

▶︎ Delov Jávor - dob

 

Gyere el te is, legyünk együtt, mert örökké élnek azok, akikre emlékeznek.

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.