Ganxsta Zolee és a Kartel

Elmúlt esemény

Részletek

Esti koncert
TÜPTÜRÜP - Budapest Park
11.szeptember2020péntek 22:00
GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL - Budapest Park
12.szeptember2020szombat
Kapunyitás
19:30
Backstreet's Back - Budapest Park
12.szeptember2020szombat 22:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

A kialakult járványhelyzet miatt a Ganxsta Zolee és a Kartel jubileumi nagykoncertjét sajnos nem tudjuk eredeti formájában megrendezni. De van egy jó hírünk is - az ország kedvenc gengsztercsapata szeptember 12-én odamondós slágereivel érkezik egy tőlük szokatlanabb, exkluzív klubkoncertre, a Park kisszínpadán.

A korábban megvásárolt jegyek természetesen érvényesek a klubkoncertre, a létszámkorlátozás miatt pedig sajnos nem áll módunkban további jegyeket értékesíteni.

 

Korábbi jegyvásárlóinknak 

A vásárláskor használt e-mail címen értesítettünk Titeket a részletekről, illetve a további lehetőségekről, csekkoljátok mihamarabb!

Kérdés esetén keressetek minket a park@budapestpark.hu címen!

 

 
Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/ganxsta-zolee-es-a-kartel-20200626

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb

Nézd meg videójukat

Hallgasd őket

A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.