HALOTT PÉNZ - SOLD OUT!

Vendég: Mongooz and the Magnet
Halott Pénz - Budapest Park
2018.  szeptember 1. szombatKapunyitás 17:00 Koncertek - Nagyszínpad Elmúlt esemény

Koncert infó

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt. Akinek nem jutott jegy, esetleg megszabadulna felesleges jegyétől, annak a TicketSwap rendszerét ajánljuk, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során! Facebookon vagy más online csatornán keresztül, esetleg utcán kézből vett jegyek valódiságáért nem tudunk felelősséget vállalni.

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/halottpenz-20180901

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!