Kiss V. Balázs - Illúzió Testközelből

KISS V. BALÁZS - Budapest Park
2020.  szeptember 21. hétfőKapunyitás 19:30 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Illúzió Testközelből a Budapest Parkban!

Kiss V. Balázs egy többszörös díjnyertes illuzionista és bűvész, aki különböző, változatos produkciókkal szédíti el a közönségét itthon és nemzetközi szinten. 2020. szeptember 21-én a Budapest Park közönségét bűvöli majd el önálló show-jával.

Az Illúzió Testközelből műsor egy egyedi előadás, amiben a mutatványokat nem méterekre a színpadtól, hanem testközelből csodálhatják majd a vendégek.
Aki szeretné átélni a mentalizmus és a kézügyesség csodáit közvetlen közelről, vagy megtapasztalni, hogy milyen érzés, amikor nem tudunk hinni a saját szemünknek, annak szeptember 21-én a Budapest Parkban van helye!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/kiss-balazs-20200921

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.