Krúbi

KRÚBI - Budapest Park
2023.  július 7. péntekKapunyitás 17:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

69 évnyi diktatórikus uralkodás után tragikusan elhunyt imádott zsarnokunk, Viktória Királynő. Gyere el te is július 7-én a parkba, és ródd le tiszteletedet!
Három fellépő is gondoskodik majd a dicső búcsúztatásról.
Az est elején a színpadon Viktória Királynő személyes testőre: KRÚBI!
A megható performansz után nemzetünk első számú ellensége, Viktória Királynő gyilkosa folytatja: KRÚBI! (Aggodalomra semmi ok, a pszichopata bűnöző egy biztonságos, feltörhetetlen cellában lesz a színpadon).
Végül a múlt meggyászolása után a jövőbe tekintünk, és átveszi a stafétát a jóképű (és persze trónörökös) herceg: KRÚBI!
Felejthetetlen este lesz. ÉLJEN A HAZA!
 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Normál ár: 7 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard bal első terasz: 12 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard bal középső terasz: 12 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Jobb középső terasz: 12 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/krubi-20230707

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 320 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Normál ár
 • 7 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard bal első terasz
Normál ár
 • 12 999 Ft
Mastercard bal középső terasz
Normál ár
 • 12 999 Ft
Jobb középső terasz
Normál ár
 • 12 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Hallgasd meg őket!