Krúbi - 5 éves Krúbileum

KRÚBI - Budapest Park
2022.  augusztus 5. péntekKapunyitás 18:00 Koncert Jegyek

Segítsük együtt az ukrajnából érkező civil károsultakat! Adományozás

Koncert infó

2017-ben megjelent az első Krúbi dal májusban, majd augusztusban volt Felcsúton az első Krúbi koncert. Ha matematikusan kiszámoljátok, láthatjátok, hogy ez bizony 5 év, ami kerek szám is lehetne ha még egyszer ennyi lenne. Ezzel amúgy hivatalosan is Krúbi a legtöbb ideje aktívan működő zenei produkció a világon valaha, így a zenész idén jubileumi évet tart: INDUL A KRÚBILEUM!

A szülinapos év legnagyobb bulija a Budapest Parkban lesz augusztus 5-én. A büdös művész a következőket üzeni a hallgatóinak: “Sok mindent megéltünk ez alatt az 5 év alatt… két album, egy kislemez, egy Szív, számtalan koncert és persze két elsöprő Fidesz-győzelem. Életem legboldogabb öt éve volt, stresszmentesen éltem meg, úgy érzem, egy percet sem öregedtem a karrierem alatt. Alig várom, hogy együtt ünnepelhessük a közös múltunkat a csicska rajongóimmal” - zokogta szemérmesen a szánalmas énekes.

Augusztus 5-én tehát 5 ÉVES KRÚBILEUM a Budapest Parkban!

A koncert támogatója: Mastercard

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Early bird: 4 499 Ft - ELFOGYOTT
 • Limitált elővét: 4 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Normál ár: 5 499 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard bal első terasz: 8 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard bal középső terasz: 8 999 Ft
 • Jobb első terasz: 8 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Jobb középső terasz: 8 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

The King Skybox by Polar Klíma

539 999 Ft

A „The King Skybox ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 30 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Blues Skybox by Gloster

359 999 Ft

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Budapest Airport Party Terminal 

359 999 Ft - ELFOGYOTT

A „Budapest Airport Party Terminal ” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján, a bal oldali Mastercard terasz elején található panorámás, 20 főre tervezett exkluzív helyszín, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Evergreen Skybox by Unicum

359 999 Ft

Az „Evergreen Skybox by Unicum” a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 fő befogadására alkalmas exkluzív helyszín.

Single Skybox by Samsung

269 999 Ft - ELFOGYOTT

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

269 999 Ft - ELFOGYOTT

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

269 999 Ft

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/krubi-5-eves-krubileum-20220805

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 320 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Normál ár
 • 5 499 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard bal középső terasz
Normál ár
 • 8 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Jobb középső terasz
Normál ár
 • 8 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard bal első terasz
Normál ár
 • 8 999 Ft
Jobb első terasz
Normál ár
 • 8 999 Ft
Display Lounge by Continental - 15 főre
Normál ár
 • 269 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Indie Lounge by Heineken - 15 főre
Normál ár
 • 269 999 Ft
Körbesétálom a parkot

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Hallgasd meg őket!