Lidocain Night Drakulics Edition

Lidocain Night - Budapest Park
2019.  szeptember 27. péntekKapunyitás 22:00 Bulik - Küzdőtér Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

Utoljára Lidocain Night idén a Budapest Parkban - egy kis csavarral! Ezúttal ugyanis az október 31-én mozikba kerülő Drakulics elvtárs című magyar vígjáték egyik főszereplője, Nagy Ervin is beugrik a lemezjátszók mögé! ’70-es évek, Magyarország és egy örökifjú elvtárs, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát. A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…
Ezt a hangulatot idézzük meg szeptember 27-én a Parkban, de a 100% magyar alter változatlan! Hiperkarma, Kispál és a Borz, Quimby, Tankcsapda, Supernem, Kiscsillag, 30y, Vad Fruttik, Kaukázus, Szabó Benedek és a Galaxisok, Ricsárdgír, Bëlga, Krubi, Elefánt, Óriás, Esti Kornél, Csaknekedkislány, stb.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=kpGv210Q3ug

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/lidocain-night-drakulics-edition-20190927

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható