Lidocain Night Drakulics Edition

Ingyenes belépés az esti koncertjeggyel.Elmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
MARGARET ISLAND - Budapest Park
27.szeptember2019péntek
Kapunyitás
18:00
Lidocain Night - Budapest Park
27.szeptember2019péntek 22:00
BRAINS - Budapest Park
28.szeptember2019szombat
Kapunyitás
18:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Jegyek a helyszínen kaphatók!

augusztus 14. péntek

23:00

Afterparty
Nagytánctér

Lidocain Night

Jegyek

1 999 Ft-tól

szeptember 19. szombat

22:00

Afterparty
Nagytánctér

Lidocain Night

Jegyek

1 499 Ft-tól

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hozd magaddal Mastercard kártyádat, mert a helyszínen további kedvezmények várnak!

További infó

Utoljára Lidocain Night idén a Budapest Parkban - egy kis csavarral! Ezúttal ugyanis az október 31-én mozikba kerülő Drakulics elvtárs című magyar vígjáték egyik főszereplője, Nagy Ervin is beugrik a lemezjátszók mögé! ’70-es évek, Magyarország és egy örökifjú elvtárs, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát. A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…
Ezt a hangulatot idézzük meg szeptember 27-én a Parkban, de a 100% magyar alter változatlan! Hiperkarma, Kispál és a Borz, Quimby, Tankcsapda, Supernem, Kiscsillag, 30y, Vad Fruttik, Kaukázus, Szabó Benedek és a Galaxisok, Ricsárdgír, Bëlga, Krubi, Elefánt, Óriás, Esti Kornél, Csaknekedkislány, stb.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=kpGv210Q3ug

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/lidocain-night-drakulics-edition-20190927

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.