Lidocain Night Drakulics Edition

Ingyenes belépés az esti koncertjeggyelElmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
MARGARET ISLAND - Budapest Park
27.szeptember2019péntek
Kapunyitás
18:00
Lidocain Night - Budapest Park
27.szeptember2019péntek 22:00
BRAINS - Budapest Park
28.szeptember2019szombat
Kapunyitás
18:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Jegyek a helyszínen kaphatók!

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hozd magaddal Mastercard kártyádat, mert a helyszínen további kedvezmények várnak!

További infó

Utoljára Lidocain Night idén a Budapest Parkban - egy kis csavarral! Ezúttal ugyanis az október 31-én mozikba kerülő Drakulics elvtárs című magyar vígjáték egyik főszereplője, Nagy Ervin is beugrik a lemezjátszók mögé! ’70-es évek, Magyarország és egy örökifjú elvtárs, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát. A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…
Ezt a hangulatot idézzük meg szeptember 27-én a Parkban, de a 100% magyar alter változatlan! Hiperkarma, Kispál és a Borz, Quimby, Tankcsapda, Supernem, Kiscsillag, 30y, Vad Fruttik, Kaukázus, Szabó Benedek és a Galaxisok, Ricsárdgír, Bëlga, Krubi, Elefánt, Óriás, Esti Kornél, Csaknekedkislány, stb.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=kpGv210Q3ug

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Az első 500 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját egy ajándék welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé, ezért érdemes időben érkezni!

A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/lidocain-night-drakulics-edition-20190927

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb