Lovasi András - Tűzijáték Délben

Elmúlt esemény

Részletek

Esti koncert
PÉTERFY BORI & LOVE BAND - Budapest Park
30.szeptember2020szerda
Kapunyitás
19:30
Lovasi András - Budapest Park
1.október2020csütörtök
Kapunyitás
19:30
TANKCSAPDA - Budapest Park
2.október2020péntek
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

 

Az általános jegyértékesítés szeptember 4-én 10 órakor indul.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

“Milyen fényes, milyen igényesen

Feldíszített ez a bálterem”

 

Lovasi András kétségkívül a hazai könnyűzene megkerülhetetlen alakja - a néhai Kispál és a Borz és a Kiscsillag frontembere azonban szólóban is aktív. Első lemezét Bandi a hegyről címmel 2001-ben jelentette meg, azóta folyamatosan írta a dalokat második szólóalbumára, amire így 18 évet kellett várni. A 2019-es Tűzijáték délben megjelenéséig hosszú út vezetett, a dalok közül sok időközben egy Kispál, később egy Kiscsillag lemezen landolt. A tavalyi anyag tehát a legszemélyesebb dalait gyűjti csokorba - ehhez alkalmazkodva tehát intim környezetben, exkluzív kislétszámú koncerten csendülnek fel október elsején a Budapest Park kisszínpadán. Lovasi azért persze néhány Kispál- és Kiscsillag-dalt is elhoz magával.

 

Korábbi Kiscsillag jegyvásárlóinkat e-mailben értesítettük a beváltás menetéről és egyéb lehetőségekről - kérünk, csekkold a vásárláskor használt e-mail címed!

Az általános jegyértékesítés szeptember 4-én 10 órakor indul. Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

Kérdés esetén keressetek minket a park@budapestpark.hu címen!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/lovasi-andras-20201001

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.