Lovasi András - Tűzijáték Délben

Lovasi András - Budapest Park
2020.  október 1. csütörtökKapunyitás 19:30 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

“Milyen fényes, milyen igényesen

Feldíszített ez a bálterem”

 

Lovasi András kétségkívül a hazai könnyűzene megkerülhetetlen alakja - a néhai Kispál és a Borz és a Kiscsillag frontembere azonban szólóban is aktív. Első lemezét Bandi a hegyről címmel 2001-ben jelentette meg, azóta folyamatosan írta a dalokat második szólóalbumára, amire így 18 évet kellett várni. A 2019-es Tűzijáték délben megjelenéséig hosszú út vezetett, a dalok közül sok időközben egy Kispál, később egy Kiscsillag lemezen landolt. A tavalyi anyag tehát a legszemélyesebb dalait gyűjti csokorba - ehhez alkalmazkodva tehát intim környezetben, exkluzív kislétszámú koncerten csendülnek fel október elsején a Budapest Park kisszínpadán. Lovasi azért persze néhány Kispál- és Kiscsillag-dalt is elhoz magával.

 

Korábbi Kiscsillag jegyvásárlóinkat e-mailben értesítettük a beváltás menetéről és egyéb lehetőségekről - kérünk, csekkold a vásárláskor használt e-mail címed!

Az általános jegyértékesítés szeptember 4-én 10 órakor indul. Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

Kérdés esetén keressetek minket a [email protected] címen!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/lovasi-andras-20201001

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.