LUDUS

Elmúlt esemény

Opening Party

Részletek

Afterparty
BOOTY SWING PARTY - Budapest Park
10.július2020péntek 22:00
LUDUS - Budapest Park
10.július2020péntek 22:00
Blahalouisiana - Budapest Park
11.július2020szombat
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

Ma

június 18. péntek

22:00

Afterparty
Hoppá

Ludus - Lady Gaga Night

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Koncert infó

Ludus – a szerelem legjátékosabb formája; az egy éjszakás gyönyör, érzelmi hedonistáknak, szenvedélyes átutazóknak vagy az igazit kereső álmodozóknak. A város vadonatúj LMBTQ-tematikájú partysorozata a Budapest Parkban - mutasd a színeidet! Do you dare?

🗝️ Helyszín: Budapest Park, Hoppá földszint (Megközelítés a Kvassay Jenő út felől, a Park jobb oldalán)

🗝️ Belépés: 200 db ingyenesen regisztrálható jegyet teszünk elérhetővé, amit 22:00-0:00 között lehet beváltani. A nem regisztrálók 999 Ft-os jeggyel tudnak belépni.

🗝️ DJ: Imrik #pop #rnb

 

Belépésre csak az eseményre vásárolt jegy jogosít, az augusztus 15-ig megrendezett limitált nézőszámú koncertekre váltott jegyek nem érvényesek a bulisorozatokra.

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/ludus-20200710

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.