Ludus - Chromatica Night

Elmúlt esemény

Részletek

Afterparty
BAILANDO - Budapest Park
7.augusztus2020péntek 22:00
LUDUS - Budapest Park
7.augusztus2020péntek 23:00
PUNNANY MASSIF - Budapest Park
8.augusztus2020szombat
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

Elővételes jegyek hamarosan! 

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Koncert infó

 

LADY GAGA || 𝕮𝖍𝖗𝖔𝖒𝖆𝖙𝖎𝖈𝖆 hivatalos album megjelenési party ⚔️💘

Ludus – a szerelem legjátékosabb formája; az egy éjszakás gyönyör, érzelmi hedonistáknak, szenvedélyes átutazóknak vagy az igazit kereső álmodozóknak. A város vadonatúj LMBTQ-tematikájú partysorozata a Budapest Parkban - mutasd a színeidet! Do you dare? #queerparty #lmbtq

🗝️ Helyszín: Budapest Park, Hoppá földszint (Megközelítés a Kvassay Jenő út felől, a Park jobb oldalán)

🗝️ Jegyek:
#1 KÖR: 50 db ingyenes regisztrációs jegy
#2 KÖR: 999 Ft
#3 KÖR: 1499 Ft

🗝️ DJ: Zsolo, Imrik #pop #rnb

A Budapest Park pultjaiban csak bankkártyás fizetés lehetséges, egyedül a nagytánctéren található körpultban tudunk készpénzt elfogadni. A jegypénztárban nyitvatartási időben lehetőség van Festipay kártya kiváltására 500 Ft ellenében, amit az adott rendezvény végén, vagy többszörös felhasználás esetén a Budapest Park szezonális nyitvatartása alatt lehet visszaváltani.

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/ludus-chromatica-night-20200807

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.