Ludus XXL

Ludus XXL - Budapest Park
2022.  ĂĄprilis 23. szombatKapunyitĂĄs 22:00 Bulik ElmĂșlt esemĂ©nyIngyenes belĂ©pĂ©s az esti koncertjeggyel.

TovĂĄbbi infĂł

A tavaszi szezon legnagyobb đ“șđ“Ÿđ“źđ“źđ“» bulija ĂĄprilis 23-ĂĄn a Budapest Parkban! Ludus XXL - egy helyszĂ­n, nĂ©gy tĂĄnctĂ©r, megannyi DJ, több drag queen hĂĄzigazda, egy Ă©rzĂ©s! 🌈 #nightofpleasures

✹ Steiner Kristóf & Nimrod Dagan

✹ Papa Don't Vogue!

✹ DJ Zsolo

✹ Mettyu

✹ fr33skid

✹ DJ Thomas

✹ KALI

A jegyek bevĂ©telĂ©bƑl a Budapest Pride-ot Ă©s a HĂĄttĂ©r TĂĄrsasĂĄgot tĂĄmogatjuk.

 

Az online jegyĂ©rtĂ©kesĂ­tĂ©s sorĂĄn az alap jegyĂĄron felĂŒl kezelĂ©si költsĂ©g kerĂŒl felszĂĄmĂ­tĂĄsra. Ez az online jegyvĂĄsĂĄrlĂĄs adminisztrĂĄciĂłs dĂ­ja a fogyasztĂł felĂ©. A kezelĂ©si költsĂ©g összegĂ©rƑl a jegyĂ©rtĂ©kesĂ­tĂ©si felĂŒleten tĂĄjĂ©kozĂłdhatsz. LehetƑsĂ©g van a helyszĂ­ni jegypĂ©nztĂĄrakban (nyitvatartĂĄs: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) Ă©s bizonyos Ticketportal jegyirodĂĄkban megvĂĄsĂĄrolni a jegyet, mely esetben ez a kezelĂ©si költsĂ©g nem kerĂŒl felszĂĄmĂ­tĂĄsra. TovĂĄbbi informĂĄciĂł: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

BƑvebben

 

KĂŒzdƑtĂ©r


A bulijegyed 22 Ăłra utĂĄn Ă©rvĂ©nyes a Budapest Park egĂ©sz terĂŒletĂ©re – Ă­gy akĂĄr hĂĄrom party-ra is benĂ©zhetsz egy belĂ©pƑ ĂĄrĂĄĂ©rt.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/ludus-xxl-20220423

JegyinformĂĄciĂł:

  • FelelƑssĂ©get csak a Budapest ParktĂłl, vagy hivatalos partnereinktƑl (tixa.hu, Ticketportal) vĂĄsĂĄrolt jegyekĂ©rt tudunk vĂĄllalni.
  • A jegyedet ne tedd közzĂ© semmilyen felĂŒleten!
  • A budapestpark.hu oldalon vĂĄsĂĄrolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lĂ©vƑ jegy (QR kĂłd vagy vonalkĂłd) bemutatĂĄsĂĄval belĂ©phetsz.

KorhatĂĄr:

A rendezvény kizårólag 18 éves kor felett låtogatható

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos informĂĄciĂłk

16 Ă©ven aluliak csak szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel, vagy szĂŒlƑ ĂĄltal meghatalmazott nagykorĂș felĂŒgyeletĂ©vel vehetnek rĂ©szt a koncerten. A 16 Ă©s 18 Ă©v közöttiek szĂŒlƑ vagy gondviselƑ ĂĄltal alĂĄĂ­rt nyilatkozattal. A meghatalmazĂĄs-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva Ă©rhetƑek el.
21 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek lĂ©phetnek be a Parkba. KivĂ©tel: 16-18 Ă©v közötti vendĂ©gek szĂŒlƑi kĂ­sĂ©rettel. 23 Ăłra utĂĄn csak 18 Ă©ven felĂŒliek tartĂłzkodhatnak a Parkban.