Machine Gun Kelly

Special guest: iann dior
Machine Gun Kelly - Budapest Park
2023.  június 26. hétfőKapunyitás 18:00 Nemzetközi koncertek Jegyek

Koncert infó

Művészneve tökéletesen tükrözi megállíthatatlan energiáját, Mainstream Sellout című legutóbbi kislemeze egyenesen a Billboard 200 élén landolt, és idén egy Grammy-jelölést is bezsebelt a Legjobb Rockalbum kategóriában. Ezalatt Machine Gun Kelly teltházas stadion- és arénakoncerteket produkált, rendszeresen feltűnik a filmvásznon, és 2023. június 26-án a Budapest Parkban végre azt is láthatjuk, ahogy az első magyarországi koncertjén igazán elengedi magát a színpadon.
 
 
His artist’s name refers perfectly to his unstoppable energy, his recent single Mainstream Sellout has gone straight to the top of the Billboard 200 and is up for a Grammy nomination in this year's Best Rock Album category. Machine Gun Kelly, meanwhile, has been through sold-out stadium and arena tours, plays regularly in films, and next year we'll finally get to see what he's like when he really lets loose on stage at his first Hungarian concert, on 26th June 2023 at Budapest Park.
 
 
Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.
Bővebben

 

Küzdőtér

 • Promóciós ár (csak 05.20-án): 15 150 Ft - ELFOGYOTT
 • Promóciós ár (csak 05.26-án): 16 160 Ft - ELFOGYOTT
 • Limitált elővét: 20 200 Ft
 • Normál ár: 23 200 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard bal első terasz: 32 200 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard bal középső terasz: 32 200 Ft - ELFOGYOTT
 • Jobb hátsó terasz: 32 200 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

1 599 980 Ft

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

969 990 Ft - ELFOGYOTT

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

724 995 Ft

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

724 995 Ft

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/machine-gun-kelly-20230626

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (funcode.hu, livenation.hu) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 1 150 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét

 • 20 200 Ft
+1 150 Ft kezelési költség
Indie Lounge by Heineken - kizárólag 15 főre
Normál ár
 • 724 995 Ft
+17 250 Ft kezelési költség
Display Lounge by Continental - kizárólag 15 főre
Normál ár
 • 724 995 Ft
+17 250 Ft kezelési költség
Mastercard bal első terasz
Normál ár
 • 32 200 Ft
Mastercard bal középső terasz
Normál ár
 • 32 200 Ft
Jobb hátsó terasz
Normál ár
 • 32 200 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.

Hallgasd meg őket!