Mezőségi Táncház

Elmúlt esemény

Részletek

Esti koncert
MATCH PARTY - Budapest Park
25.július2020szombat 23:00
Mezőségi Táncház - Budapest Park
26.július2020vasárnap
Kapunyitás
19:00
DENIZ x OROSVAI RENI - Budapest Park
28.július2020kedd
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A táncházra minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

Táncház a Budapest Parkban - különkiadás!

 

Idén először önálló táncházzal készülünk Nektek, ahol egy egész estén keresztül a mezőségi népzenéé a főszerep! Az est házigazdája Berecz István, a Fölszállott a páva c. népzenei-néptáncos vetélkedő szólótánc kategóriájának korábbi győztese, akit Magyar Arany Érdemkereszttel is kitüntettek, illetve nem mellesleg a Fonó népzenei igazgatója.

Miközben a legjobb lépéseket lessük el tőle, a talpalávalót a több generációból álló, főképp magyarpalatkai zenét játszó táncház zenekar, a Budapest Mezőségi Band szolgáltatja!

Július 26-án tehát népzenével, egy igazi szabadtéri mulatsággal és tánctanítással várunk a Budapest Parkban - ha szeretsz néptáncolni, azért, ha pedig mindig is ki akartad próbálni, akkor azért!

 

Figyelem! Az előírásoknak megfelelően a táncházra korlátozott számban, kevesebb mint 500 db jegy áll rendelkezésre - érdemes időben lecsapni rájuk!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/mezosegi-tanchaz-20200726

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.