NECC PARTY

Necc Party - Budapest Park
2023.  j√ļlius 14. p√©ntekKapunyit√°s 22:00 Koncertek Elm√ļlt esem√©ny

Koncert infó

Necc Party - harmadik menet! ūü•ä
 
Tal√°lkozzunk j√ļlius 14-√©n √ļjra a Parkban! A jegy√©rt√©kes√≠t√©s 06.12-√©n 10:00-kor indul!¬†
 
 
Az online jegy√©rt√©kes√≠t√©s sor√°n az alap jegy√°ron fel√ľl kezel√©si k√∂lts√©g ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra. Ez az online jegyv√°s√°rl√°s adminisztr√°ci√≥s d√≠ja a fogyaszt√≥ fel√©. A kezel√©si k√∂lts√©g √∂sszeg√©rŇĎl a jegy√©rt√©kes√≠t√©si fel√ľleten t√°j√©koz√≥dhatsz. LehetŇĎs√©g van a helysz√≠ni jegyp√©nzt√°rakban (nyitvatart√°s)¬†√©s bizonyos Ticketportal jegyirod√°kban megv√°s√°rolni a jegyet, mely esetben ez a kezel√©si k√∂lts√©g nem ker√ľl felsz√°m√≠t√°sra. Tov√°bbi inform√°ci√≥kat¬†ide kattintva tal√°lsz.
 
BŇĎvebben

 

K√ľzdŇĎt√©r

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy bel√©pni a VIP bej√°raton. A Teraszokr√≥l exkluz√≠v helyrŇĎl √©lvezheted a koncertet, √©s a koncert ut√°ni bulit, tov√°bb√° elk√ľl√∂n√≠tett b√°rok, √©s mosd√≥k √°llnak rendelkez√©sedre. A Terasz jegy megv√°lt√°sa nem biztos√≠t √ľlŇĎhelyet. A teraszokon tal√°lhat√≥ limit√°lt sz√°m√ļ √ľlŇĎhely √©rkez√©si sorrendben foglalhat√≥ el. A megv√°ltott Terasz jegyedet a fŇĎp√©nzt√°rban karszalagra cser√©lj√ľk. A kapott karszalaggal a k√ľzdŇĎt√©r is l√°togathat√≥.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/necc-party-20230714

Jegyinformáció:

  • FelelŇĎss√©get csak a Budapest Parkt√≥l, vagy hivatalos partnereinktŇĎl (tixa.hu, Ticketportal) v√°s√°rolt jegyek√©rt tudunk v√°llalni.
  • A jegyedet ne tedd k√∂zz√© semmilyen fel√ľleten!
  • A budapestpark.hu oldalon v√°s√°rolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon l√©vŇĎ jegy (QR k√≥d vagy vonalk√≥d) bemutat√°s√°val bel√©phetsz.

Korhat√°r a koncertekre:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható