SOLD OUT - NECC PARTY SZEZONZÁRÓ

Ingyenes belépés az esti koncertjeggyel.Elmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
MARGARET ISLAND - Budapest Park
21.szeptember2018péntek
Kapunyitás
18:00

MARGARET ISLAND LEMEZBEMUTATÓ

VENDÉG: ANTONIA VAI

Necc Party - Budapest Park
21.szeptember2018péntek 22:00

SOLD OUT - NECC PARTY SZEZONZÁRÓ

MAJKA & CURTIS - Budapest Park
22.szeptember2018szombat
Kapunyitás
17:00

MAJKA NYÁRZÁRÓ KONCERT - SOLD OUT!

VENDÉGZENEKAR: DENIZ

< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

További infó

Az éjjel soha nem érhet véget, a nyár viszont általában igen, ünnepeljük hát meg méltó módon: az ország legnagyobb házibulija idén utoljára dübörög a Budapest Parkban, hogy aztán ártatlan szemmel nézzen ránk a hajnal. Jegyelővétel erősen ajánlott, mint mindig!

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/neccparty-20180921

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb

Nézd meg videójukat

Hallgasd őket

A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.