Folkpark Táncházfesztivál ☾ 08.15. ☾

Folkpark Táncházfesztivál  ☾ 08.15. ☾ - Budapest Park
2024.  augusztus 15. csütörtökKapunyitás 22:00 Bulik Jegyek Ingyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

III. FolkPark Táncházfesztivál! ❃ Augusztus 15-én az év egyik legnagyobb táncházas mulatsága a szabad ég alatt 3 tánctéren, küzreműködő együttesekkel és folkkocsmával! Fellépők hamarosan!

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz. 

Bővebben

 

Küzdőtér

  • Early bird (50 db): 1 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Limitált elővétel (2024.08.14-ig): 2 499 Ft
  • Normál ár: 2 999 Ft

A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/nights-of-budapest-park-08-15-tanchazak-a-csillagos-eg-alatt-20240815

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővétel (2024.08.14-ig)

  • 2 499 Ft
+100 Ft kezelési költség

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.