No Limit

Elmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
HANDS UP - Budapest Park
12.szeptember2020szombat 22:00
No Limit - Budapest Park
12.szeptember2020szombat 22:00
Szakács Gergő - Budapest Park
16.szeptember2020szerda
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

 

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A bulira minden jegy elkelt.

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Koncert infó

Ezen az estén is azt nyomjuk, ami éppen eszünkbe jut.
Billy Idol / Scooter / Prodigy / Duran Duran / 2 Unlimited / Ámokfutók / Dr. Alban / Sum 41 / Brooklyn Bounce / Kozmix / Snap / Green Day / Mr. President / Vengaboys / Depeche Mode / Take That / Aqua / Blink 182 / Backstreet Boys / Soft Cell / Spice Girls / Michael Jackson / Modern Talking / Dj Bobo / Madonna / LMFAO / Emergency House / E-Rotic / Soho Party / Dune / Charly Lownoise / Marusha / Mark Oh / Fun Factory / Blumchen / UFO / Ice MC / etc.
Számokat kérjetek nyugodtan itt az eseményben!
Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/no-limit-20200912

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.