OTL All Gang

OTL All Gang - Budapest Park
2023.  augusztus 30. szerdaKapunyitás 17:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

A 08.30-ai koncerten (mint minden eseményünkön) 16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt.
A 16 és 18 év közöttiek szülőjük vagy gondviselőjük által aláírt nyilatkozattal vehetnek részt.
 
A meghatalmazást és a nyilatkozatotitttaláljátok.
 
❗Kérjük, hogy kitöltött, aláírt meghatalmazással/nyilatkozattal érkezzetek a helyszínre, ahol a 18 éven aluli vendégeinknek külön beléptető sort tartunk fent!

Az este tervezett menetrendje:
17:00 - Kapunyitás
17:00 - Plug Bros / DJ szett
17:30 - Lenszkij
17:40 - Yung Marbi
17:50 - 2roo
18:05 - Nasiimov
18:20 - Ercsé
18:50 - Filo
19:10 Ibbigang 
19:30 Kisé
19:50 Akc Misi 
20:20 Grasa20:40 Gyuris 
21:00 Power Puff 
21:20 Ekhoe 
A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.
Bővebben
Az 5 éve tevékenykedő On The Low a hazai trap és újvonalas hip-hop legmeghatározóbb kiadója lett. Teltházas, havi rendszerességű Akváriumi bulijaik megkerülhetetlen eseményei a pesti éjszakának, mellette pedig a vidéki és határon túli jelenlétük is egyedülálló. Az OTL megszámlálhatatlan bulit tudhat már a háta mögött, azonban a mostani mégis különleges lesz, mivel a csapat első alkalommal látogat a Budapest Parkba, és először lesz a kiadó minden tagja ‘All Gang’ címszó alatt, egy event keretein belül a színpadon! Színes repertoár, minőségi trap, zura rage és végtelen fiendelés várható! Pakta a Parkba! 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.


ekhoe
gyuris
akc misi
powerpuff
ibbigang
kis
grasa
filo
atka
ercsé
nasiimov
yung marbi
2roo
lenszkij
shybalenci
pachee
slowgod

#𝟭 𝘁𝗿𝗮𝗽 & 𝗻𝗲𝘄 𝘄𝗮𝘃𝗲 𝗿𝗮𝗽 𝗹𝗮𝗯𝗲𝗹 𝗶𝗻 🇭🇺

Küzdőtér

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!