Pál Utcai Fiúk

PÁL UTCAI FIÚK - Budapest Park
2020.  szeptember 29. keddKapunyitás 19:30 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

“A fiúk a lányokkal táncolnak reggelig,

Gyerünk, kedves, mutassuk meg nekik!”

 

Egy szelet nyár - Pál Utcai Fiúk x Park Klub

A PUF az alternatív rock világában egyértelműen kivívta magának a legendás jelzőt. A zenekar tizenegy év kihagyás után tavaly év végén jelentkezett új lemezzel Igazán ez minden címmel, ami az elmúlt évtizedben a koncerteken is rendre elhangzó dalokat foglalja csokorba.

A csapat tehát egy igazán széles spektrumú életművet hoz magával szeptember 29-én a Budapest Park kisszínpadára, egy exkluzív, kislétszámú klubkoncerten, a szabad ég alatt!

Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/pal-utcai-fiuk-20200929

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.