Pál Utcai Fiúk

Elmúlt esemény

Részletek

Esti koncert
PUNNANY MASSIF - Budapest Park
27.szeptember2020vasárnap
Kapunyitás
19:30
PÁL UTCAI FIÚK - Budapest Park
29.szeptember2020kedd
Kapunyitás
19:30
PÉTERFY BORI & LOVE BAND - Budapest Park
30.szeptember2020szerda
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

 

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

“A fiúk a lányokkal táncolnak reggelig,

Gyerünk, kedves, mutassuk meg nekik!”

 

Egy szelet nyár - Pál Utcai Fiúk x Park Klub

A PUF az alternatív rock világában egyértelműen kivívta magának a legendás jelzőt. A zenekar tizenegy év kihagyás után tavaly év végén jelentkezett új lemezzel Igazán ez minden címmel, ami az elmúlt évtizedben a koncerteken is rendre elhangzó dalokat foglalja csokorba.

A csapat tehát egy igazán széles spektrumú életművet hoz magával szeptember 29-én a Budapest Park kisszínpadára, egy exkluzív, kislétszámú klubkoncerten, a szabad ég alatt!

Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/pal-utcai-fiuk-20200929

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.