Táncház

Parno Graszt táncház és mulatság 22:00-tól
Táncház - Budapest Park
2022.  július 21. csütörtökKapunyitás 22:00 Bulik Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

A két évvel ezelőtti teltházas Parno Graszt táncház után újra cigánymuzsika lengi be a Parkos éjszakát július 21-én. A zenekar 30. jubileumi koncertje után sem pihennek a lábak, 22:00-tól fergeteges táncház kerekedik, ahol Kovács Gábor Norbert és Kovács-Gál Nóra végzik el a lépésmesteri feladatokat a Parno Graszt legcifrább dallamaira.

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér


A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/parno-graszt-tanchaz-es-mulatsag-20220721

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

A rendezvény kizárólag 18 éves kor felett látogatható