Péterfy Bori & Love Band

Elmúlt esemény

Részletek

Esti koncert
PÁL UTCAI FIÚK - Budapest Park
29.szeptember2020kedd
Kapunyitás
19:30
PÉTERFY BORI & LOVE BAND - Budapest Park
30.szeptember2020szerda
Kapunyitás
19:30
Lovasi András - Budapest Park
1.október2020csütörtök
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

“Mint egy álom, mikor reggel lesz

Nem tudod ki járt itt

Csak azt érzed, hogy hiányzik”

 

Egy szelet nyár - Péterfy Bori & Love Band x Park Klub

Péterfy Bori a karantén adta szabadidőt kreatív energiákra fordította, így Tövisházi Ambrussal közösen írták nemrég megjelent hetedik nagylemezük, a Szikra szövegeit. Ez a kizökkent világ tehát nagyon inspirálóan hatott rájuk, ennek ellenére természetesen alig várták, hogy újra élőben zenélhessenek Nektek, ennek pedig most el is jött az ideje - szeptember 30-án egy kislétszámú klubkoncerten találkozhatunk a Péterfy Bori & Love Banddal, a szabad ég alatt!

Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/peterfy-bori-love-band-20200930

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.