Péterfy Bori & Love Band

PÉTERFY BORI & LOVE BAND - Budapest Park
2020.  szeptember 30. szerdaKapunyitás 19:30 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

“Mint egy álom, mikor reggel lesz

Nem tudod ki járt itt

Csak azt érzed, hogy hiányzik”

 

Egy szelet nyár - Péterfy Bori & Love Band x Park Klub

Péterfy Bori a karantén adta szabadidőt kreatív energiákra fordította, így Tövisházi Ambrussal közösen írták nemrég megjelent hetedik nagylemezük, a Szikra szövegeit. Ez a kizökkent világ tehát nagyon inspirálóan hatott rájuk, ennek ellenére természetesen alig várták, hogy újra élőben zenélhessenek Nektek, ennek pedig most el is jött az ideje - szeptember 30-án egy kislétszámú klubkoncerten találkozhatunk a Péterfy Bori & Love Banddal, a szabad ég alatt!

Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre most!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/peterfy-bori-love-band-20200930

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.