Pöttömkert

Pöttömkert - Budapest Park
2023.  szeptember 24. vasárnapKapunyitás 14:00 Pöttömkert Elmúlt esemény

Koncert infó

Újra itt a Pöttömkert, ahol a legkisebbek buliznak! ✨🚀🔮


Szeptember 24-én ismét a gyerekeké lesz a Budapest Park egy varázslatos napra, az idei utolsó Pöttömkert alkalmával!

 

Koncertek, mondókák, színház, interaktív hangszerkiállítás, népi játszóház és még rengetegféle játékos program vár titeket, hogy különböző mesés világokban kalandozhassatok!

 

Lesz itt kérem mindenféle móka: nevetés, szaladgálás, ücsörgés, csodálkozás, elvarázsolódás, mókajárgányok, társasjátékok és persze lufik meg óriás bubik is! 🫧🎈

Bővebben

 

Küzdőtér

felnőttjegy - 18 éves kortól

  • felnőttjegy - 18 éves kortól: 1 499 Ft - ELFOGYOTT

gyerekjegy - 2 éves kortól

  • gyerekjegy - 2 éves kortól: 999 Ft - ELFOGYOTT

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/poettoemkert-20230924

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

Családi program

Kevesebb

Fontos információk

Családi program