Pöttömkert

Pöttömkert - Budapest Park
2023.  szeptember 24. vasárnapKapunyitás 14:00 Pöttömkert Elmúlt esemény

Koncert infó

Újra itt a Pöttömkert, ahol a legkisebbek buliznak! ✨🚀🔮


Szeptember 24-én ismét a gyerekeké lesz a Budapest Park egy varázslatos napra, az idei utolsó Pöttömkert alkalmával!

 

Koncertek, mondókák, színház, interaktív hangszerkiállítás, népi játszóház és még rengetegféle játékos program vár titeket, hogy különböző mesés világokban kalandozhassatok!

 

Lesz itt kérem mindenféle móka: nevetés, szaladgálás, ücsörgés, csodálkozás, elvarázsolódás, mókajárgányok, társasjátékok és persze lufik meg óriás bubik is! 🫧🎈

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/poettoemkert-20230924

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

Családi program

Kevesebb

Fontos információk

Családi program