PressPlay

Elmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
Vad fruttik - Budapest Park
18.szeptember2020péntek
Kapunyitás
19:30
PRESSPLAY - Budapest Park
18.szeptember2020péntek 22:00
STRANGER SYNTHS - Budapest Park
18.szeptember2020péntek 22:00
< Előző eseményKövetkező esemény >

Jegyek a helyszínen limitált számban még kaphatóak! 

Fontos információk

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Koncert infó

Az eredetileg 2020. augusztus 23-ra betervezett PressPlay bulit új időpontban, várhatóan szeptember 18-án rendezzük meg a Budapest Parkban. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Amennyiben ez az időpont biztosan nem felel meg neked, kérünk, 30 napon belül írj nekünk levelet az utalvany@budapestpark.hu-ra, ahol a jegyárnak megfelelő értékű utalványt kapsz. Ezt a mai naptól számított 12 hónapban lesz lehetőséged eldönteni, melyik 2020-as vagy 2021-es Budapest Parkos koncertjegyre szeretnéd beváltani.

Ha az új időpont nem felel meg számodra, és nem találsz a Park programjai közt mást, ami kedvedre való, továbbra is a Ticketswap oldalát ajánljuk.
Vagy írj nekünk a park@budapestpark.hu címre, és igyekszünk kölcsönösen elfogadható megoldást találni!

Kérünk Titeket, kérdés esetén e-mailben keressetek minket: park@budapestpark.hu
Köszönjük a megértést és reméljük, mielőbb találkozunk a Parkban!   
 
PressPlay - az ország legnagyobb videodiszkója május első szombatján a Budapest Parkban! 
Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/pressplay-20200502

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.