PUF 40.

PÁL UTCAI FIÚK - Budapest Park
2023.  június 24. szombatKapunyitás 18:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

Mi kell hozzá?

( PUF 40 )

 

Mi kell hozzá, hogy egy zenekar 40 éven keresztül megmaradjon?

1. Kellenek dalok. Fontos dalok, amiknek a jelentése és jelentősége nem kopik el az évek alatt. De a régi dalok mellett kellenek új dalok is, méghozzá ugyanolyan minőségben.

2. Kell közönség, aki szereti a zenekart, és aki kitart mellette.

3. Kell a barátság a zenekar tagjai között, mert anélkül ilyen hosszú ideig nem lehet együttmaradni.

 

Ha ez mind megvan, már csak egy hely kell, ahol meg lehet tartani egy fontos, születésnapi koncertet. De ez olyan hely legyen, ahol nem csak a technikai adottságok vannak meg, hanem ahol szeretik ezt a zenekart, és szívesen dolgoznak velük együtt a koncertért.

2023.06.24. Budapest Park: PUF 40

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Early bird: 4 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Limitált elővét: 5 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Normál ár: 6 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard bal első terasz: 9 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard bal középső terasz: 9 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

25 000 Ft - ELFOGYOTT

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

249 999 Ft - ELFOGYOTT

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

249 999 Ft - ELFOGYOTT

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

249 999 Ft - ELFOGYOTT

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/puf-40-20230624

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

Kiemelt helyszínek (Loungeok, Skyboxok)
A jegyet 320 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Normál ár

 • 6 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard bal középső terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
+320 Ft kezelési költség
Mastercard bal első terasz
Normál ár
 • 9 999 Ft
Indie Lounge by Heineken - kizárólag 15 főre
Normál ár
 • 249 999 Ft
Display Lounge by Continental - kizárólag 15 főre
Normál ár
 • 249 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.

Hallgasd meg őket!