Punnany Massif: új lemez, régi arcok

Vendégek: Brenka, Co Lee
Punnany Massif: új lemez, régi arcok - Budapest Park
2023.  szeptember 29. péntekKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

Az este tervezett menetrendje: 18:00 - Kapunyitás 18:10 - Brenka 19:00 - Co Lee 20:00 - Punnany Massif A pontos menetrend változhat, így a tervezetthez képest kisebb eltérések előfordulhatnak.

Új lemez, régi arcok - a 20 éves Punnany Massif szeptember 29-én új lemezével és néhány meglepetéssel érkezik a Budapest Parkba! Fel nem, Parkba igen!

Bővebben

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!