Punnany Massif

Elmúlt esemény

Részletek

Esti koncert
Backstreet's Back - Budapest Park
26.szeptember2020szombat 22:00
PUNNANY MASSIF - Budapest Park
27.szeptember2020vasárnap
Kapunyitás
19:30
PÁL UTCAI FIÚK - Budapest Park
29.szeptember2020kedd
Kapunyitás
19:30
< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszünjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Koncert infó

“Ezt együtt éljük át

Most megáll

Ez a pillanat”

 

ÚJRA egy szelet nyár - Punnany Massif x Park Klub

Az idei év utolsó Park bulija a Punnanyval! A Punnany Massif csapata már bizonyította, hogy mindegy, hogy többezer vagy néhányszáz rajongó előtt állnak a színpadra, az eszeveszett hangulat és a felejthetetlen élmény garantált! Az augusztusi klubbulik hatalmas sikerén felbuzdulva pedig úgy döntöttek, a Park közönségével búcsúztatják a nyarat, ezért szeptember 27-én újráznak egyetlen, utolsó, kislétszámú klubbulival, a Park kisszínpadán, a szabad ég alatt!

Gyere el és bulizz egy karnyújtásnyira kedvenceidtől - biztosak vagyunk benne, hogy a felfokozott hangulat és a családias környezet olyan élményt ad mindnyájunknak, amit még évek múlva is emlegetni fogunk!

Helyek csak nagyon korlátozott számban - csapj le a jegyedre mihamarabb! 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/punnany-massif-20200927

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Kevesebb
A Budapest Park az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költséget számít fel. Ez az online jegyvásárlás úgynevezett adminisztrációs díja a fogyasztó felé. Mindenkinek lehetősége van helyszíni jegypénztárban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra.

Tájékoztatunk, hogy a forint összegben meghatározott kezelési költség, rendezvényenként kerül fix áron meghatározásra, figyelemmel az adott rendezvény jellegére, a fellépőre, a várható látogatói számra, a rendezvény helyszínre, és az értékesítésre kerülő jegytípusoknak az általunk üzleti becsléssel - a jegyértékesítés megkezdése előtt - meghatározott várható összetételére. Az egy jegyre felszámított kezelési költség összege az adott rendezvényre vonatkozóan fix összegben kerül meghatározásra, amely független a jegyvásárlás időpontjától és az általad vásárolt jegytípustól. Az adott jegy vásárlásra vonatkozó kezelési költség összegéről a foglalási folyamat elején tájékoztattunk, és a foglalás véglegesítése előtt is láthatod azt. A foglalási folyamatot a fizetés teljesítése előtt bármikor megszakíthatod.