Punnany Massif

support: Myra Monoka
PUNNANY MASSIF - Budapest Park
2024.  május 18. szombatKapunyitás 18:00 Koncertek Jegyek

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE

Koncert infó

Földi létünk az örökkévalósághoz képest egy állandó rohanás. Kezdd el, fejezd be, ragadd meg, érd el, keress, költs, éld meg, fejlődj, haladj, írd felül önmagad, oldd meg, határidők, célok, pörögj fel! Vélt vagy valós jövőképek fogságában hajszoljuk vágyainkat a jelen rovására. A folytonos sietség a lelki és testi elváltozások melegágya. No good.

Ha belassítod a mókuskerék fordulatszámát, lesz időd gondolkodni, elmélázni, felelős döntéseket hozni.

Lassan sietni a megfontoltság előszobája, tudatosan tartasz valamerre, de legalább nem kapkodod el.

Bármelyik tempomat is legyen rád jellemző, a változás szoros velejárója, csak az előjele nem mindegy.

Ilyen és hasonló gondolatmenetek mentén formálódnak a Punnany új elvetett magjai, amik szeptember végén ugyanitt csokorba rendeződnek, de már a friss hajtásokból is akad bőven bemutatni való a színpadon. Siess lassan, hogy azért még időben odatalálj a Budapest Park bejáratához! 🙂

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGEOK) 2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE

Küzdőtér

  • Early bird (2024.03.06. 10:00-ig): 5 999 Ft - ELFOGYOTT
  • Limitált elővét (2000 db): 6 999 Ft
  • Normál ár: 7 999 Ft

Terasz jegyek

  • Mastercard (bal) első terasz: 12 999 Ft
  • Mastercard (bal) középső terasz: 12 999 Ft
  • Hoppá (jobb) középső terasz: 12 999 Ft
  • Raiffeisen Yelloo Terasz: 12 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/punnany-massif-20240518

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 4% kezelési költség terheli. Részletes tájékoztatás a jegyválasztó felületen. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Limitált elővét (2000 db)

  • 6 999 Ft
+280 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
  • 12 999 Ft
+520 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
  • 12 999 Ft
+520 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
  • 12 999 Ft
+520 Ft kezelési költség
Raiffeisen Yelloo Terasz
Normál ár
  • 12 999 Ft
+520 Ft kezelési költség

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Hallgasd meg őket!