Queens Party

QUEENS PARTY - OLD SCHOOL EDITION - Budapest Park
2019.  április 25. csütörtökKapunyitás 22:00 Bulik - Küzdőtér Elmúlt eseményIngyenes belépés az esti koncertjeggyel.

További infó

A város egyik legnagyobb és egyben legkedveltebb hiphop bulisorozata, a QUEENS PARTY speciális kiadása április 25-én a Budapest Parkban! 
Kedvenc szabadtéri partysorozatunkon ezúttal az oldschool hiphop rajongóinak kedvezünk, segítségünkre pedig DJ Nara, Gerysson és Endy lesz! 
A város legnagyobb szabadtéri hiphop őrülete a Fővárosi Rapcirkusz koncert után a Budapest Park NYITÓhétvégéjén! 
Mit szólnál minden hónapban egy kis fenékrázáshoz?
Csillagos ég, hűsítő koktélok, káprázatos lányok és daliás férfiak. Kell ennél több?! 


Fellépők:

DJ NARA (Bp Shop / Music FM - HU)
GERYSSON (Majka - HU)
ENDY (Budapest Park - HU)

 

Szeretsz rockra zúzni? Vagy inkább r’n’b-re ráznád? Esetleg szeretnéd kedvenc retro slágereidet énekelni? Semmi gond – nálunk bármelyiket megteheted! Hétvégente ugyanis gigantikus, 3 különböző tánctéren dübörgő party-val és igazi fesztiválhangulattal várunk a Budapest Parkban! A legkülönfélébb stílusok, látványos showelemek, meghökkentő mutatványok, változatos street food választék, italakciók és persze a csillagos ég – ezek mind Rád várnak éjszakánként a Parkban! Ráadásul az első kört most mi álljuk – az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé. A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő árán!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/queens-party-20190425

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 25 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.