Queens Party

Ingyenes belépés az esti koncertjeggyelElmúlt esemény

Részletek

NagytánctérAfterparty
FŐVÁROSI RAPCIRKUSZ - Budapest Park
25.április2019csütörtök
Kapunyitás
18:00

FŐVÁROSI RAPCIRKUSZ

QUEENS PARTY - OLD SCHOOL EDITION - Budapest Park
25.április2019csütörtök 22:00
Vad fruttik - Budapest Park
26.április2019péntek
Kapunyitás
18:00

VAD FRUTTIK

< Előző eseményKövetkező esemény >

Köszönjük a hatalmas érdeklődést! A koncertre minden jegy elkelt.

Fontos információk

18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, 10 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Hozd magaddal Mastercard kártyádat, mert a helyszínen további kedvezmények várnak!

További infó

A város egyik legnagyobb és egyben legkedveltebb hiphop bulisorozata, a QUEENS PARTY speciális kiadása április 25-én a Budapest Parkban! 
Kedvenc szabadtéri partysorozatunkon ezúttal az oldschool hiphop rajongóinak kedvezünk, segítségünkre pedig DJ Nara, Gerysson és Endy lesz! 
A város legnagyobb szabadtéri hiphop őrülete a Fővárosi Rapcirkusz koncert után a Budapest Park NYITÓhétvégéjén! 
Mit szólnál minden hónapban egy kis fenékrázáshoz?
Csillagos ég, hűsítő koktélok, káprázatos lányok és daliás férfiak. Kell ennél több?! 


Fellépők:

DJ NARA (Bp Shop / Music FM - HU)
GERYSSON (Majka - HU)
ENDY (Budapest Park - HU)

 

Szeretsz rockra zúzni? Vagy inkább r’n’b-re ráznád? Esetleg szeretnéd kedvenc retro slágereidet énekelni? Semmi gond – nálunk bármelyiket megteheted! Hétvégente ugyanis gigantikus, 3 különböző tánctéren dübörgő party-val és igazi fesztiválhangulattal várunk a Budapest Parkban! A legkülönfélébb stílusok, látványos showelemek, meghökkentő mutatványok, változatos street food választék, italakciók és persze a csillagos ég – ezek mind Rád várnak éjszakánként a Parkban! Ráadásul az első kört most mi álljuk – az első 1000 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját ugyanis egy ajándék Welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé. A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő árán!

 

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

Az első 500 bulizni vágyó, aki átlépi a Park kapuját egy ajándék welcome shotot kap az önfeledt szórakozás mellé, ezért érdemes időben érkezni!

A bulijegyed 22 óra után érvényes a Budapest Park egész területére – így akár három party-ra is benézhetsz egy belépő áráért.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/queens-party-20190425

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal, Simple mobil app) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár:

22.00 óra után kizárólag 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb