SOLD OUT! Rádió 1 Születésnapi Fesztivál

Goodboys, Inna, Minelli
SOLD OUT! Rádió 1 Születésnapi Fesztivál - Budapest Park
2022.  június 5. vasárnapKapunyitás 17:00 Koncertek Elmúlt esemény

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 1 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE

Koncert infó

A kapunyitás 17:00 órakor lesz, ekkortól várunk Titeket!

Idén júniusban újra eljön a nap, amikor MI, 𝐑𝐀́𝐃𝐈𝐎́ 𝟏-esek összegyűlünk és együtt bulizunk az igazi mai slágerekre! 🔥💃🕺 Találkozzunk 𝐣𝐮́𝐧𝐢𝐮𝐬 𝟓-𝐞́𝐧 a főváros kedvenc szabadtéri helyszínén, a 𝐁𝐮𝐝𝐚𝐩𝐞𝐬𝐭 𝐏𝐚𝐫𝐤𝐛𝐚𝐧!

💙 Rádió 1 Születésnapi Fesztivál ✘ Budapest Park ✘ 06.05.

🔵 𝐅𝐞𝐥𝐥𝐞́𝐩: 🔵 Goodboys Goodboys - Bongo Cha Cha Cha [Official Video] https://www.youtube.com/watch?v=Nx-Zu56h7kU Inna INNA x Sean Paul - Up (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=8Fl6d_fSRNs Minelli Minelli - Rampampam | Official Video https://www.youtube.com/watch?v=XqgYj8atJqo

További fellépők hamarosan...

 

Bővebben

 

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGEOK) 2024. MÁRCIUS 1 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/radio-1-szueletesnapi-fesztival-20220605

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

KIEMELT HELYSZÍNEINK (SKYBOXOK, LOUNGE-OK)
2024. MÁRCIUS 1 UTÁN KERÜLNEK NYILVÁNOS ÉRTÉKESÍTÉSRE


Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.