Rádió 1 Születésnapi Fesztivál

Topic, Regard, illetve számos további hazai fellépő...
Rádió 1 Születésnapi Fesztivál - Budapest Park
2021.  július 31. szombatKapunyitás 18:00 Koncertek Elmúlt esemény

Koncert infó

 
?????́??̋?:
REGARD
TOPIC
Abstct
Adam Ajkay
Andro
Antonyo
Bréda Bia
Bricklake
Dante
Disco's Hit
Cooky
Jauri
Joerjunior
Lotfi Begi and Friends (Burai, Kollányi Zsuzsi, DrBRS)
Loving Arms
Metzker Viktória
Newik
Nigel Stately
Regán Lili
Purebeat
Stadium X
Willcox
Yamina
 

A rendezvény a kormányrendelet alapján 18 éves kor felett KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!

 

A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadjuk, mindkettő esetében szükségünk lesz személyazonosító okmányod is, amivel a személyazonosságodat igazolni tudod. Ezek hiányában sajnos semmiképpen nem tudunk beengedni.

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat). 

 

KÉSZPÉNZMENTES FIZETÉS! A Budapest Park teljes területén kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. Amennyiben nincs Nálad a bankkártyád, a helyszínen a Park Shopban, a kihelyezett HelloPay automatáknál és a jegypénztárban tudsz HelloPay kártyát igényelni, illetve készpénzt tölteni rá. A kártya letéti díja 500 Ft, amelyet a Park Shopban tudsz visszaváltani.

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik#jegypenztar ) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információ: https://www.budapestpark.hu/pages/gyik

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/radio-1-szuletesnapi-fesztival-20210731

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el. 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
 21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.