Repeat - A magyar zenészek gardróbvására

10:00-14:00
Repeat - A magyar zenészek gardróbvására - Budapest Park
2023.  szeptember 30. szombatKapunyitás 10:00 Művészet Elmúlt esemény

Koncert infó

Idén is lesz Repeat gardróbvásár! 🛍️ Szeptember 30-án második alkalommal kerül megrendezésre a magyar zenészek gardróbvására a Budapest Parkban, ahol előadóművészek hétköznapi és akár színpadon viselt ruhadarabjaiból válogathattok a fenntarthatóbb jövő érdekében, ráadásul vásárlásaitokkal a Fábián Juli Alapítvány munkáját is támogatjátok. A belépés ingyenes, részletes program hamarosan! ✨

A gardróbvásár 10:00-tól 14:00-ig fog tartani.

Bővebben

 

Küzdőtér

Terasz jegyek

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/repeat-a-magyar-zeneszek-gardrobvasara-20230930

Jegyinformáció:

  • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
  • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
  • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
  • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

Korhatár nélkül látogatható program

Kevesebb

Fontos információk

Korhatár nélkül látogatható program

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.