Scooter

Scooter - Budapest Park
2024.  június 1. szombatKapunyitás 18:00 Koncertek Jegyek

Koncert infó

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a SCOOTER 2024-ben visszatér a Budapest Parkba és nálunk ünnepli fennállásának 30. évfordulóját! 💥 🎶

 

Nincs szükség hosszú bevezetőkre, hiszen a Scooter neve önmagáért beszél. A híres német techno-trió már több mint három évtizede szállítja nekünk a máshoz nem fogható zenei élményt. Ők azok, akik olyan slágerekkel robbantak be a köztudatba, mint a "Hyper Hyper" vagy az “Maria”. 

Ez az este a zene, a tánc és a bulizás jegyében telik majd, és a Scooter garantáltan felrobbantja majd a színpadot! Legyél részese ennek az euforikus éjszakának, amely tele lesz féktelen energia és elektronikus zene iránti szenvedéllyel! 🔥

 

📅 Dátum: 2024.06.01.

🏟 Helyszín: Budapest Park

A jegyértékesítés 09.25. 10:00-kor indul, ne maradj le! Legyél részese ennek az elképesztő koncertélménynek és hallgasd meg élőben a 30 éves Scooter legnagyobb slágereit!

 

 

 

Az online jegyértékesítés során az alap jegyáron felül kezelési költség kerül felszámításra. Ez az online jegyvásárlás adminisztrációs díja a fogyasztó felé. A kezelési költség összegéről a jegyértékesítési felületen tájékozódhatsz. Lehetőség van a helyszíni jegypénztárakban (nyitvatartás) és bizonyos Ticketportal jegyirodákban megvásárolni a jegyet, mely esetben ez a kezelési költség nem kerül felszámításra. További információkat ide kattintva találsz.

Bővebben

 

Küzdőtér

 • Early bird (1000 db): 13 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Elővét (4500 db): 14 999 Ft
 • Normál ár: 16 999 Ft

Terasz jegyek

 • Mastercard (bal) első terasz: 34 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Mastercard (bal) középső terasz: 34 999 Ft
 • Hoppá (jobb) első terasz: 34 999 Ft - ELFOGYOTT
 • Hoppá (jobb) középső terasz: 34 999 Ft
 • Hoppá (jobb) hátsó terasz: 34 999 Ft

Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncert utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott Terasz jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

 

Blues Skybox by Gloster

A „Blues Skybox by Gloster” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 20 főre tervezett skybox, ahonnan garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra.

Single Skybox by Samsung

A „Single Skybox by Samsung” helyszín a Budapest Park egyik legmagasabb pontján található légkondis, panorámás, 15 főre tervezett skybox, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Indie lounge by Heineken 

Az „Indie Lounge by Heineken” egy 15 fő befogadására képes terasz, a lehető egyik legjobb helyen, ahonnan a kedvenceidet biztosan pár méterről láthatod.

Display Lounge by Continental

A „Display Lounge” egy privát VIP helyszín 15 fő részére a jobb oldali terasz színpadhoz legközelebb eső részén.


A koncertek után hajnalig tartó bulik várnak több helyszínen.

Jegyértékesítés: 

https://www.budapestpark.hu/events/scooter-20240601

Jegyinformáció:

 • Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, Ticketportal) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
 • A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
 • Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.
 • A budapestpark.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a koncertekre:

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Kevesebb

Válaszd ki, hova szóljon a jegyed!

A jegyet 365 Ft kezelési költség terheli. A foglalást bármelyik lépésben leállíthatod.
Elővét (4500 db)

 • 14 999 Ft
+365 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) középső terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
+365 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) középső terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
+365 Ft kezelési költség
Hoppá (jobb) hátsó terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
+365 Ft kezelési költség
Mastercard (bal) első terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft
Hoppá (jobb) első terasz
Normál ár
 • 34 999 Ft

Fontos információk

16 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 16 és 18 év közöttiek szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozattal. A meghatalmazás-, illetve nyilatkozat sablonok ide kattintva érhetőek el.
21 óra után csak 18 éven felüliek léphetnek be a Parkba. Kivétel: 16-18 év közötti vendégek szülői kísérettel. 23 óra után csak 18 éven felüliek tartózkodhatnak a Parkban.

Ennél az eseménynél NINCS SZÉP kártyás fizetési lehetőség.

Hallgasd meg őket!